Medianieuws

Radio Veronica verhuist op FM en pakt uit met de Housewarming Hitlijst

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

Vrijdag 1 september verhuist Radio Veronica op FM.

Voor onze nieuwe buren én oude vrienden zenden we daarom vanaf 25 augustus de hele week de Housewarming Hitlijst uit. Daarin hoor je de Veronica classics die van 1960 tot nu het allermeest zijn gedraaid. Want wat is een housewarming zonder je favoriete playlist?

Verhuizen doe je natuurlijk met je vrienden, dus we rekenen op jouw hulp! We hebben een paar plekken in de lijst open gelaten die jij gedurende de week mag invullen. Stuur ons tijdens de uitzending een berichtje met de gratis Radio Veronica app en laat weten welke Veronica classic volgens jou moet worden toegevoegd.

De Housewarming Hitlijst gaat op vrijdag 25 augustus om 09:00 uur van start en is vanaf dan elke dag van 06:00 tot 23:00 uur te horen op Radio Veronica. De lijst met de meest gedraaide Veronica classics eindigt op vrijdag 1 september om 18:00 uur.

Check jouw frequentie

We verhuizen op FM, maar gelukkig hoef je bij veel radio’s geen actie te ondernemen om naar Radio Veronica te kunnen blijven luisteren. De meeste apparaten switchen vanaf 1 september namelijk automatisch naar de nieuwe frequentie. Heb je een radio die niet uit zichzelf overschakelt, dan moet je deze eenmalig zelf verzetten. Check op radioveronica.nl/frequentie wat jouw nieuwe frequentie is.

Kom je er zelf toch niet helemaal uit, dan kun je tijdens de Housewarming Hitlijst op verschillende momenten onze hulp inschakelen via de frequentiehulplijn. App je postcode naar de studio en wij helpen je live in de uitzending met het vinden van de juiste frequentie.

Radio Veronica/Mediasite.tv