Medianieuws

Radio Veronica vanaf maandag in teken het Basispakket

(Leestijd: 1 minuut)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Het Radio Veronica basispakket van de Muziek
Van maandag 27 maart t/m vrijdag 7 april hoor je Het Basispakket op Radio Veronica: de tracks die je minstens een keer in je leven gehoord moet hebben. Van The Rolling Stones’ Sympathy For The Devil tot When Doves Cry van Prince: het zijn liedjes die je minstens een keer in je leven gehoord moet hebben. Daar helpen je vrienden van Radio Veronica natuurlijk graag bij.

Het Basispakket

Het Basispakket is gevuld met onverwoestbare klassiekers, maar ook met wonderschone liedjes die nooit het absolute hoofdpodium haalden. Met bands die hele stromingen veroorzaakten tot artiesten die op hun eigen eiland uitgroeiden tot de iconen van hun tijd.

We draaien de tracks uit Het Basispakket op alfabetische volgorde. Green Day mag dus bijvoorbeeld al op 27 maart komen opdraven met American Idiot, terwijl Ziggy Stardust van David Bowie pas op 7 april aan de beurt is.

Je krijgt als luisteraar één keer per uur een wildcard om ook jouw favoriet aan Het Basispakket toe te voegen. Zo ben je met dit pakket van A tot Z verzekerd van goede platen.

Radio Veronica/Mediasite.tv