Medianieuws

Radio Veronica komt met de Top 1000 Allertijden Quiz

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Marisa en Rob doen de Top 1000 Quiz live

Vanaf 19 november hoor je op Radio Veronica de Top 1000 Allertijden.

Om de boel vast lekker op te warmen spelen Rob Stenders en Marisa Heutink op zaterdag 13 november vanaf 19.30 uur de Pop 1000 Quiz Via een livestream nemen Rob en Marisa je mee langs het beste uit zes decennia popmuziek. Dus ben jij een ster in het herkennen van intro’s, hebben songteksten geen geheimen hoor jou en herken jij legendarische artiesten zelfs als wij ze een zak over het hoofd getrokken hebben? Dan is dit jouw quiz.

Wat zijn de 1000 beste nummers ooit gemaakt? Dat bepaal jij door hier te stemmen voor de Top 1000 Allertijden.

Top 1000 Allertijden prijzenpakket

Meedoen is natuurlijk gezellig, maar winnen is nog veel leuker. Je krijgt als winnaar namelijk het enige echte Top 1000 Allertijden prijzenpakket. Hierin vind je unieke collectors items uit de privécollectie van Rob Stenders. Let op: deze kunnen ab-so-luut niet worden geruild!

Speel mee

De Radio Veronica-jocks zijn al gestrikt voor spetterende gastoptredens. Het enige wat dus nog nodig is om er een echt feest van te maken, dat ben jij!

Meespelen kan alleen of met een team. Laat hieronder je gegevens achter en ontvang van ons een unieke inlogcode om gezellig mee te quizzen. Je hebt hiervoor alleen een tablet, laptop of telefoon nodig.

De quiz is zaterdag 13 november vanaf 19.30 uur te volgen via deze link.

Radio Veronica/Mediasite.tv