Medianieuws

Radio Veronica jocks Martijn Muijs en Dennis bijten het spits af van de nieuwe onlineserie

(Leestijd: 1 minuut)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

In de platenzaak met... Martijn & Dennis

In de nieuwe online videoserie In De Platenzaak Met... duiken we elke week met twee Radio Veronica-jocks de platenwinkel in.

Ze graven in de bakken op zoek naar de muzikale pareltjes die voor hen belangrijk zijn. Deze week gaan de deuren open voor Martijn Muijs en Dennis Ruyer.

Wat is er lekkerder dan over muziek lullen? Martijn Muijs (De Piepshow) en Dennis Ruyer (Ruyer's Goud van Oud) doen normaal gesproken niet anders. De twee dj's draaien elke werkdag het mooiste uit zes decennia popmuziek op Radio Veronica. Aan bijna al die liedjes kleven mooie herinneringen. Voor luisteraars én voor hen.

In De Platenzaak met...

Van Bob Dylan tot Eek-A-Mouse en van Bobby Womack tot... René Froger?! Ze komen voorbij in aflevering 1 van de nieuwe YouTube-serie. Wat is het mooiste liedje ooit gemaakt als je het aan Martijn vraagt? Welke soulzanger komt volgens Dennis als één van de weinigen weg met geschreeuw? Welke band zou nooit meer een plaat moeten coveren? Martijn en Dennis bespreken het zonder plaat voor de mond. For the record. Kijk  hieronder naar eerste aflevering.

Radio Veronica/Mediasite.tv