Mediasite.tv Medianieuws

Radio Veronica in de maand juli ieder weekend in het teken van 70's

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Masonry 2x1 tijdelijk

Radio Veronica staat in juli, de zevende maand van het jaar, ieder weekend in het teken van de 70’s.

Van vrijdag tot en met zondag zijn enkel hits te horen uit het decennium waarin legendarische bands als Queen, The Police en Earth, Wind & Fire doorbraken. Veronica-dj’s Giel Beelen, Tim Klijn, Dennis Ruyer en Martijn Muijs presenteren afwisselend ieder een eigen 70's show op zaterdagavond. Van 18.00 uur tot 21.00 uur krijgen zij vrij spel in de muziekkeuze, gasten en gesprekken, mits deze een link hebben met de jaren 70.

  Radio Veronica gaat deze maand iedere vrijdag van 18.00 uur tot zondag 00.00 uur back to the 70's. Naast het draaien van de beste 70’s-hits, blikken de Veronica-jocks ook terug op onvergetelijke highlights van toen: nieuws, sport, films, trends en gadg.
 

 Giel Beelen: "Heerlijk om een avondje lekker te freaken met muziek uit de 70's die je niet zo vaak hoort. Denk aan Curtis, Mayfield, Funkadelic en het begin van Queen. In mijn eigen 70's weekendshow komt muziekvriend en legende Ad Visser langs, hij zit vol met goede verhalen uit die top (pop)tijd!"

 

Heerlijk om een avondje lekker te freaken met muziek uit de 70's die je niet zo vaak hoort!

Presentatie 70's weekendshow

  • 4 juli: Dennis Ruyer

  • 11 juli: Giel Beelen

  • 18 juli: Tim Klijn

  • 25 juli: Martijn Muijs

 

Back to the 70's Top 770

Luisteraars kunnen hun favoriete 70’s plaat aanvragen via de Veronica-app. De meest aangevraagde nummers worden gebundeld in een hitlijst en zijn van zondag 26 tot en met vrijdag 31 juli een hele week lang te horen in de ‘Back To The 70’s Top 770’. De lijst is de grote afsluiter van de 70’s maand en is achteraf terug te luisteren in JUKE.

Talpa Network/Mediasite.tv