Mediasite.tv Medianieuws

Radio Veronica haalt Vierdaage deelnemers over direct te stoppen met de wandeltocht

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Op de eerste dag van de 97ste editie van de Nijmeegse Vierdaagse wist Radio Veronica 2 deelnemers over te halen om direct met de tocht te stoppen.

Tijdens een live uitzending met dj Rick van Velthuysen en zijn team vanmorgen in Elst kregen wandelaars Jan en Aria Bosch uit Sprang Capella, bij Waalwijk, het dilemma voorgeschoteld: direct met de tocht stoppen en voor een Radio Veronica prijs (een reis naar Kreta) gaan of het aanbod negeren en doorlopen. Deze vraag stellen de mannen van de ochtendshow elke ochtend deze week aan een deelnemer. Direct tijdens de eerste uren van de Vierdaagse ging een stel voor de bijl en koos voor de prijs. Zij moesten direct hun deelnemers bandje inleveren en stoppen met de tocht.

 
Aria Bosch: ‘Mijn man dacht er geen seconde over na en zei direct ‘ja’! Ik moest wel even een knop omzetten: ik loop al 15 jaar met de Vierdaagse mee en heb ook dit jaar weer goed getraind. Ik heb uiteindelijk voor de prijs gekozen! Dit jaar ga ik dus 4 dagen in de zon liggen, i.p.v. 4 dagen meelopen in Nijmegen. Volgend jaar ben ik gewoon weer van de partij!
 De ochtendshow van Radio Veronica staat de komende dagen in het teken van de bekende wandeltocht. Zo is er onder andere veel muziek te horen die een link met de Vierdaagse heeft en wordt er op zoek gegaan naar bijzondere verhalen van deelnemers. Verder is er het Vierdaagse Journaal, zijn er verschillende reportages te horen én krijgt de Radio Veronica luisteraar een kijkje achter de schermen.
Alles vanuit een grote camouflagetruck van de Landmacht, voor deze week speciaal omgetoverd tot een Radio Veronica studio.
 
Locaties waar de Radio Veronnica truck te vinden is:
Dinsdag 16 juli: vanuit de Stationsstraat in Elst
Woensdag 17 juli: vanuit Sportcomplex Arcus in Wijchen
Donderdag 18 juli: vanuit de Maasdijk in Mook
Vrijdag 19 juli: vanuit de Kasteelsestraat 13, Overasselt.
 
 

.

Persbericht Radio Veronica