Medianieuws

Radio Veronica eert muzikale meesters met meesterwerken

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Vanmorgen opende Giel Beelen de Veronica Top 1000 Allertijden maand door vijf exclusieve meesterwerken te onthullen in Museum Hilversum.

 Het gaat om gedetailleerde portretten van muzikale grootheden waaronder David Bowie, Amy Winehouse en Slash. De schilderijen zijn een visueel eerbetoon aan de muzikale meesters die met hun eigen meesterwerken al jaren voorkomen in de Top 1000 Allertijden. De onthulling van de meesterwerken vond plaats middels een live audiotour en werd geheel in stijl afgesloten door zangeres Davina Michelle die speciaal voor de gelegenheid een cover van Amy Winehouse ten gehore bracht.

Heel november staat Radio Veronica in het teken van de Top 1000 Allertijden – de lijst vol meesterwerken. Luisteraars kunnen van 1 november tot en met 14 november via radioveronica.nl of via de Radio Veronica app hun stem uitbrengen op hun favoriete Top 1000 nummer Allertijden en stellen daarmee de hitlijst vol meesterwerken zelf samen. Op 19 november start de lijst der lijsten om op vrijdag 30 november rond 18.00 uur te eindigen met de ontknoping. Aansluitend vinden op 30 november en 1 december de Radio Veronica Top 1000 Allertijden – Waylon Live In Concert concerten plaats in Rotterdam Ahoy.

Na de exclusieve onthulling in Museum Hilversum zullen de muzikale meesterwerken ook te zien zijn tijdens Museumnacht in Amsterdam op zaterdag 3 november.

De Veronica Top 1000 Allertijden is van 19 november tot en met 30 november iedere werkdag van 09.00 tot 19.00 uur te horen bij Radio Veronica. De ontknoping is 30 november rond 18.00 uur.

TALPA RADIO
Talpa Radio vormt met 538, Radio 10, Sky Radio, Radio Veronica en JUKE het grootste muziek entertainment bedrijf van Nederland. Vanuit de gezamenlijke missie ‘het leven verrijken met de magie van onze sound’ zijn de merken wekelijks in contact met meer dan 7 miljoen Nederlanders via FM, DAB+, kabel, online, apps, social en events.

 Talpa Radio/Mediasite.tv