Mediasite.tv Medianieuws

Radio 538 brengt feestvierend Nederland samen op Koningsdag

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Win een #Koningsdagthuis-pakket!

 Vandaag  houdt Radio 538 het grootste virtuele Koningsdag-event van Nederland, met optredens van onder anderen Alicia Keys, Tiësto, Snollebollekes, Chef’Special en Davina Michelle.

De radiozender wil dat meer mensen dan ooit samen Koningsdag kunnen vieren en biedt interactieve mogelijkheden voor luisteraars en kijkers om mee te feesten vanuit huis, de tuin of het balkon. 

 538 Koningsdag is maandag 27 april van 15.00 uur tot 18.00 uur te volgen via Radio 538, TV 538, het 538 YouTube kanaal, de 538-app en 538.nl. Ook is het Oranjefeest te bekijken bij SBS6, Radio 538 roept héél Nederland op om te laten weten hoe zij meegenieten en wil hen live verbinden tijdens de uitzending. Zij worden gevraagd foto's en video's te sturen naar de studio via de 538-app en Radio 538 te taggen in hun posts op social media (@Radio538 en/of #538Koningsdag). Ook heeft het radiostation een speciale Koningsdag-filter geïntroduceerd die te gebruiken is via Instagram en Facebook.

 Via een speciale social wall in de studio laat 538 vervolgens zien hoe Nederland thuis Koningsdag viert. Ook videobellen de dj’s tijdens het event meerdere keren met luisteraars en kijkers. Op deze manier kunnen meer mensen dan ooit toch Koningsdag met elkaar vieren, verspreid door het hele land en interactief.

 Om 16.00 uur heft Snollebollekes tijdens het landelijke proostmoment het glas op de koning, waarna de feestact samen met 538-luisteraars en bekende vrienden van het radiostation van links naar rechts gaat. Luisteraars en kijkers worden opgeroepen om video's van zichzelf te maken en deze te delen via social en de 538-app. Kijk van 15.00 live mee op de site naar het 538 konnigfeest.

 Talpa Network/Mediasite.tv