Medianieuws

PDC WK Darts schot in de roos tijdens feestmaand bij RTL 7

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Voor velen is december de maand van Sinterklaas, Kerst, familie en lekker eten, maar bij RTL 7 draait in december alles om dubbels, triples en onehundredandeighties. Alle pijlen zijn gericht op het 24ste WK Darts van de PDC dat vanaf 15 december plaatsvindt in het stijlvolle Alexandra Palace in Londen. Dit spektakel is drie weken lang live en exclusief te volgen bij RTL 7, met als ultieme climax de finale op 2 januari 2017.

De loting van het WK vindt vanmiddag, 28 november, vanaf 16.30 uur plaats en is live te volgen via de facebookpagina’s van RTL 7 en RTL 7 Darts.

Nederland wordt deze editie van het WK vertegenwoordigd door Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld, Benito van de Pas, Vincent van der Voort, Jelle Klaasen, Jermaine Wattimena, Christian Kist, Jeffrey de Graaf, Jerry Hendriks en Ron Meulenkamp. De Schot Gary Anderson wist de vorige twee edities op zijn naam te schrijven. Zal het hem lukken om de hattrick te complementeren of steekt Michael van Gerwen, die een geweldig seizoen doormaakt, daar een stokje voor.     

Het hele uitzendschema van het 'PDC WK Darts' is hier te vinden. 

RTL 7 brengt spraakmakende documentaire: ‘Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium’
Als klap op de dartpijl en om alvast goed in de stemming te komen voor het WK zendt RTL 7 maandagavond 12 december om 22.00 uur de documentaire ‘Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium’ uit. De dartssport is uitgegroeid van een kroegspelletje tot één van de hardst groeiende sporten in bijvoorbeeld Groot-Brittannië. Ook in Nederland wordt de sport steeds populairder. De documentairemakers duiken in de hoofden van de darters. Wat drijft hen om alles te geven en zich iedere keer op te laden voor een wedstrijd?

Darts: Van Kroeg Tot Wereldpodium’, maandag 12 december om 22.00 uur bij RTL 7
‘PDC WK Darts’, vanaf donderdag 15 december bij RTL 7.