Medianieuws

Omroep Max heeft geen interesse om Gordon terug op de buis te brengen

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Omroep Max zit niet te wachten op tv comeback  Gordon

Gordon was als televisiester misschien wel op z'n populairst toen hij op pad ging met ouderen bij RTL 4. Een nieuw tv-avontuur bij Omroep MAX ligt dan ook voor de hand, maar daar staan ze nog niet te springen.

De afgelopen weken staan totaal in het teken van de muzikale comeback van Gordon, die sinds zijn deelname aan Verborgen Verleden graag weer gewoon Gordon Heuckeroth genoemd wil worden. Maar hoe zit het met zijn terugkeer naar televisie?

Valse start

Hoewel de week in het teken had moeten staan van zijn grote comeback als zanger, stond die uiteindelijk vooral in het teken van een vrij vals optreden bij de albumpresentatie. En bij dat soort beelden staan de heren van Vandaag Inside natuurlijk vooraan om iemand volledig door de mangel te halen. Dat resulteerde uiteindelijk in gekibbel over en weer, waardoor iedereen intussen dat hele album alweer vergeten is. Behalve Gordon zelf dan, die volhoudt dat het een uitstekend optreden was.

 Heel Gezellig bij MAX

Een van de tussenstops van Gordon voor de promotie van z'n album was de talkshow Tijd voor MAX, van Omroep MAX. En daar mocht hij lekker vertellen in een niet al te kritisch interview, zo stelde Aran Bade vanavond in RTL Boulevard. Aran had gezien dat Gordon bij de opnamen met alles egards werd ontvangen door Omroep MAX-baas Jan Slagter. Heeft die een plekje voor Gordon in zijn stal? Aran: "Daar zaten ze samen aan de bitterballen en de wijn. En hij is toch een soort barmhartige Samaritaan die alle gevallen sterren binnenhaalt."

Geen vacature

Toch blijken er voor Jan ook grenzen aan zijn gastvrijheid bij de zender, zo bleek na een telefoontje van RTL Boulevard. Aran: "Nee, zei hij, er is geen vacature op dit moment. Dus we zijn niet geïnteresseerd, je draaft nu door." Kennelijk was Jan nogal kribbig geworden door het telefoontje, vertelt Aran, wat bleek nadat Jan dacht dat hij al had opgehangen. "Dat was Boulevard. Of we in gesprek zijn met Gordon. Flikker toch op!" De televisiekijker moet het voorlopig nog even zonder Gordon stellen dus.

RTL Boulevard zie je dagelijks om 18.30 uur op RTL 4.

Veronica Superguide/Mediasite.tv