Medianieuws

Nieuwe Roasters voor Giel: Gijs Staverman en Henry van Loon bij Comedy Central

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het podium raakt stukje bij beetje vol.Vorige week kondigden we aan dat Dennis Weening en Peter Pannekoek Giel het leven zuur komen maken, vandaag mogen we hier weer twee namen aan toevoegen.

NPO Radio 2 Jock e televisiepresentator en  ondernemer en vrouwenverslindster Gijs Staverman wordt Roast Master tijden The Roast of Giel Beelen. Hij introduceert één voor een alle vrienden en vijanden van Giel en zal zelf ook hier en daar nog eens een sneer uitdelen. Tijd voor een ander geluid van een van Nederlands bekendste radiostemmen. "Het werd weleens tijd om iemand uit het radiovak te roasten. Ere wie ere toekomt, die rol is Giel op zijn lijf geschreven. En die van Roast Master op die van mij", aldus Gijs.

Ook uit de comedy hoek krijgt het panel versterking. Cabaretier, stand-up comedian en acteur Henry van Loon komt zijn kunsten op Giel botvieren. Als een van de meest getalenteerde komieken van het land, aldus het Parool, weet Henry van Loon wat hem te doen staat: "De enige connectie die ik en Giel hebben is dat we samen in een film gespeeld hebben. Ik doe eigenlijk alleen maar mee om grappiger dan Peter Pannekoek te zijn."

Benieuwd naar de rest van de Roasters? Houd onze social media kanalen in de gaten.

The Roast of Giel Beelen zie je woensdag 13 december om 20:30 op Comedy Central.

Comedy Central/Mediasite.tv