Medianieuws

Nieuwe programmering voor Radio Nostalgie

(Leestijd: 3 - 5 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Radio Nostalgie
Het nieuwe Nostalgie!Een fris en verrassend popstation met jouw 80s, 90s en ZERO’s. Wij zorgen ervoor dat je met een goed humeur de dag doorgaat dankzij de leukste songs, topartiesten en frisse verrassende hits uit meer dan 30 jaar popgeschiedenis. In dit artikel vertellen we je alles over onze nieuwe programmering en wat jij op werkdagen én in het weekend op Nostalgie kan verwachten.

Van maandag t/m vrijdag op Nostalgie

ALL NIGHT LONG (00:00 - 06:00)

Of je nu in de nacht lekker languit op de bank ligt, aan het werk bent in de nacht of nog in de kroeg mee luistert? Nostalgie is je perfecte gezelschap. Een ultieme mix tussen wegdromen met klassiekers en energie krijgen van de allerbeste recente hits of 90's… Je zal merken dat de avond en nacht voorbij glijdt… All Night long echte Nostalgie classics en hits

RISE UP (06:00 - 09:00)

Oasis bezong het al : “Do you need a little time to wake up? Need a little time to rest your mind?” De meest relaxte manier om wakker te worden is met de allerleukste songs. Hit na hit herkenbaar zodat je fluitend aan je dag begint. Nostalgie zet de toon voor een prachtige dag!

LETS WORK –  Jan-Paul Grootentraast (09:00 - 12:00)

Is het niet heerlijk om je werkdag met collega’s te starten met de allergrootste Nostalgie Classics? Ontdek samen met Jan-Paul Grootentraast de leukste weetjes over artiesten die de 80’'s, 90'’s en 00'’s bepaalden en hij zorgt dat je het meezingen bijna niet kan stoppen! Daarnaast kijken we graag naar wat er leeft op de Nederlandse podia en vergeten we de roemrijke Nederpopgeschiedenis niet! We raden je aan de volumeknop gewoon een standje hoger te draaien en ontdek hoe Nostalgie je werkdag die extra boost geeft.

SIMPLY THE BEST (12:00 - 15:00)

De allergrootste hits van de allerbeste artiesten zorgen dat je het meezingen bijna niet kan stoppen! We raden je aan de volumeknop gewoon een standje hoger te draaien en ontdek hoe Nostalgie je een extra boost geeft. Simply The Best(e) Classics uit jouw 80's, 90's en 00's.

DRIVE (15:00 - 18:00)

In de auto of in gedachte onderweg naar huis? Wees maar zeker dat Nostalgie de perfecte muzikale buddy is! Even opladen voor de avond? Dan kies je gewoon voor ons en JOUW 80’'s, 90'’s en 00'’s.

JOUW 80’s (18:00 - 19:00)

Het decennium van de popgoden maar ook de beste Nederpop. Een uur lang duiken we samen onder in de wereld van de allergrootste hits en iconische artiesten. van Doe Maar naar Duran Duran en Madonna tot Mai Tai.

JOUW 90’s (19:00 - 20:00)

De tijd dat Nederland de wereld veroverde met megahits maar ook britpop je deed meezingen. De 90’'s are here! Jouw dagelijkse avondportie Nostalgie en energie! Van 2 Unlimited tot 2Pac en Take That tot Toni Braxton.

JOUW 00's (20:00 - 21:00)

De wereld bleef niet stilstaan in 2000! Een nieuw tijdperk brak aan met nieuwe artiesten, meer R&B en de meest nieuwe sounds veroverderden de wereld. Ontdek de sounds die nu nog steeds de wereld beïnvloeden. Van Keane tot Coldplay en van Di-rect tot Justin Timberlake

LATE IN THE EVENING (21:00 - 00:00)

Rustig de avond afsluiten met non-stop heerlijke muziek van al jouw favoriete artiesten uit jouw tijd! Meezingen mag. hoeft niet, maar zal lastig worden om het niet te doen.

Het weekend bij Nostalgie

ALL NIGHT LONG (00:00 – 06:00)

Ook in het weekend draaien wij de leukste hits ALL NIGHT LONG! Of je nu dansend in de woonkamer staat, onderweg bent naar een nieuwe bestemming, of nog wel even door wilt feesten, bij Nostalgie geven wij het ritme aan zodat je de nodige dosis energie niet verliest. Zet de radio harder en krijg naast de leukste hits van de grootste artiesten ook verrassende hits te horen waarvan je het bestaan niet meer wist. 

RISE UP  (06:00 -09:00)

Lekker bijkomen in het weekend doe je met de meest relaxte songs. Wij zorgen ervoor dat je onbezorgd aan je weekend begint.

SIMPLY THE BEST (09:00 - 18:00)

De titel zegt het al: ook in het weekend hoor je SIMPLY THE BEST! Zet thuis lekker je radio aan en geniet van het beste wat de 80’s, 90’s en ZERO’s te bieden hadden.

JOUW 80’s, 90's en 00's (18:00 / 19:00 / 20:00)

In het weekend hoor je tussen 6 en 9 elk uur de beste hits uit een ander decennium. Reis met ons mee van de 80's naar de ZERO's

LATE IN THE EVENING (21:00 - 00:00)

 Geniet ook op je zaterdag- of zondagavond van een ultieme mix tussen de allerbeste hits uit de 80’s, 90’s en ZERO’s en leuke verrassende klassiekers. Radio Nostalgie is te horen via DAB+ en internet

Radio Nostalgie/Mediasite.tv