Medianieuws

Nicolette van Dam is de nieuwe presentatrice van VTWONEN bij NET5

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Na het succes van het eerste seizoen komt NET5 met een nieuwe reeks van vtwonen: verbouwen of verhuizen. Hierin helpt presentatrice Nicolette van Dam stellen waarvan het huis niet meer voldoet aan hun woonwensen.

Het koppel staat voor een dilemma: verbouwen of verhuizen. De een wil per se weg terwijl de ander zijn of haar huis echt niet wil opgeven. Wat kiezen ze als hun eigen woning een verbouwing heeft ondergaan maar ze ook van een nieuw huis hebben mogen proeven? vtwonen: verbouwen of verhuizen is vanaf woensdag 8 november om 21.30 uur te zien bij NET5


Aflevering 1
In de eerste aflevering staan Merel (41) en Pieter (41) uit Aalsmeer centraal. De vier kinderen van Merel en Pieter worden steeds ouder en groter waardoor zij merken dat ze privacy missen. Ze willen graag een plekje waar ze zich kunnen terugtrekken en even gezellig met z’n tweeën kunnen praten. Daarnaast is de keuken erg klein waardoor ze niet met veel plezier staan te koken hoewel Merel en Pieter daar wel van houden. Ze willen graag een woonkeuken waar ze vrienden en familie kunnen uitnodigen. Ook missen ze dat de woonkamer niet in contact staat met de tuin. Pieter wil het huis dat hij van zijn moeder heeft gekocht verbouwen en behouden. Merel wil verhuizen naar een jaren dertig huis dat af is en waar niet meer aan geklust hoeft te worden. Samen met vtwonen-hoofdredacteur Carlein Kieboom helpt Nicolette van Dam hen met het maken van de juiste keuze!

Elke verbouwing wordt bedacht en uitgevoerd door een andere interieurontwerper: Carlein Kieboom, Frans Uyterlinde en Eva van de Ven laten hun ‘signature’ achter in de verschillende woningen.

vtwonen
Het magazine vtwonen is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een crossmediaal merk met een website, webwinkel, shop in shops, een beurs en succesvolle tv-programma’s. Daarnaast is het merk een autoriteit op het gebied van styling. vtwonen: verbouwen of verhuizen is de uitbreiding naast de SBS6-titels vtwonen: weer verliefd op je huis en vtwonen: zelf aan de slag.

vtwonen: verbouwen of verhuizen, vanaf woensdag 8 november om 21.30 uur bij NET5

SBS BROADCASTING/MEDIASITE.TV