Medianieuws

Miljoenen kijkers zien Kjeld Nuis Goud winnen in Zuid Korea

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Kjeld Nuis won goud op de 1500 meter in Peyongchang en daar waren dinsdagmiddag 1,8 mijoen mensen live getuige van. Er werd dus eventjes heel weinig gewerkt in Nederland. Maar wat maakt het uit, de Nederlander versloeg zijn landgenoot Patrick Roest en was helemaal door het dolle. Hij kreeg meteen een bijnaam: koning Kjeld.

Studio Sportwinter scoort goed bij NPO1

Nog een goed scorend Olympisch programma is Studio Sportwinter, de dagelijke talkshow met Henry Schut en Erben Wennemars waar alle winnaars aanschuiven. De show trok een hele mooie 1,7 miljoen kijkers.

Uitstel van executie

Dan de rest: Opsporing verzocht deed het, zoals altijd, prima. Dit keer keken 1,1 miljoen mensen naar de moord en doodslag met Anniko van Santen en ook Jinek passeerde de 1 miljoen kijkers. Met Veel liefs uit Holland is het huilen met de pet op. De tweede aflevering van de show trok slechts 237.000 kijkers, een fractie meer dan de première vorige week. Uitstel van executie trok 1 miljoen liefhebbers. Daarin leek er een happy end aanstaande toen Rianne een koper voor haar huis had. Maar. Kijk hieronder naar overwinnende  schaats rit. Update Ter Mors wint goud op 1.000 meter schaatsen bij de vrouwen. Kijk hieronder naar Jorien Ter Mors en zie de vreugde. En kijk hieronder naar interview van NOS na afloop van de goud rit van Jorien ter Mors.

 

Televizier/Mediasite.tv