Medianieuws

Merel westrik verwacht haar eerste kind

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Merel Westrik doet boekje open over relatie en kinderwens

Merel Westrik (41) en Pepijn Crone (39) verwachten een kindje samen.

Dat maakt de presentatrice, die over vier maanden al uitgerekend is, zojuist bekend via Instagram.

 "Nieuw jaar. Nieuw leven"

'Nieuw jaar. Nieuw leven', schrijft Merel bij een stralende foto van zichzelf, mét babybuik. 'Dat 2021 voor jullie allemaal een jaar mag zijn vol verwondering. En vol lichtjes als het even donker wordt.' Pepijn laat aan RTL Boulevard weten hartstikke blij te zijn met het nieuws en nieuwsgierig naar hun kindje. Net als Merel, die verklapt 'bloednieuwsgierig' te zijn.

Merel Westrik dolenthousiast over octopus: 'Zo lief die zuignappen'

De voormalig Ladies Night-presentatrice was eerder in de Volkskrant al openhartig over haar kinderwens. "Ik ben een uitsteller, een late leerling, maar ik kan me niet voorstellen dat het me níét gaat gebeuren. Dat lijkt me heel gek", zei ze toen. "Maar ik vind het ook doodeng. De allergrootste verantwoordelijkheid die je kan nemen, waar je de rest van je leven aan vastzit, en waarvan je zeker weet dat al je zorgen en angsten bewaarheid gaan worden in die kinderen. Dat is nogal wat. Ik vind het altijd heel knap én onbegrijpelijk als mensen daar licht over doen."

 
 Merel Westrik zwaait in tranen af bij Ladies Night

Merel en Pepijn leerden elkaar kennen op de redactievloer van RTL Nieuws. De presentatrice nam daar vorig jaar zomer afscheid. Pepijn heeft met zijn ex al twee kinderen: een zoon en dochter.

RTL Boulevard/Mediasite.tv