Medianieuws

Matthijs van Nieuwkerk opent De Bonanza bij Radio Veronica

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De eerste uitzending van De Bonanza op Radio Veronica is een feit.

Vanaf nu kun je elke werkdag tussen 14:00 en 16:00 uur jouw favoriete platen aanvragen bij Rob & Caroline. Het allereerste verzoekje kwam van een bijzondere luisteraar: Matthijs van Nieuwkerk.

We moesten er een paar maanden op wachten, maar nu is De Bonanza dan eindelijk terug, op Radio Veronica. Volgens Matthijs van Nieuwkerk had de timing niet beter gekund. "De dag na een droevige voetbalbegrafenis het land oplappen met eenmaal daags een Bonanza. Jullie zijn precies op tijd", vertelt de tv-presentator.

Primal Scream

Van Nieuwkerk had de eer om als eerste luisteraar een plaat aan te vragen. Geen Charles Aznavour, maar Movin' On Up van Primal Scream. "De beste twee uurtjes van de radio zijn terug", praat Matthijs zelf het intro vol. "Jullie zijn terug. Het is een feestdag.

Radio Veronica/Mediasite.tv

 

De Bonanza

Van Matthijs tot Bert en van Vincent tot Suzanne: de verzoekjes stroomden binnen. Vanaf nu is de playlist elke werkdag van 14:00 tot 16:00 uur in jouw handen. Wil jij Foo Fighters, The Beatles, Prince of Steely Dan horen? Vraag jouw favoriet aan via de gratis Radio Veronica-app. Wie weet draaien Rob en Caroline 'm voor je!