Medianieuws

Laatste stemdag! Stem nu op KINK Start voor de Gouden Radioring

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
KINK-jock Michiel Veenstra werd verrast met een nominatie voor de Gouden RadioRing.  In zijn programma belde luisteraar 'Yorick' over een bijzonder Pinkpop optreden, maar het bleek presentator Rob Janssen te zijn met mooi nieuws

STEMMEN

KINK Start van Michiel Veenstra behoort nu tot de laatste 5 en is daarmee genomineerd voor een Gouden RadioRing. Vandaag is de laatste stemdag, jouw laatste kans om te stemmen op KINK Start. ''Een stem op de KINKStart is een stem op KINK, een stem op het alternatief'', aldus Michiel Veenstra. 

Op donderdag 28 januari 2021 vindt het 15e Gouden RadioRing Gala plaats. Tijdens het RadioGala worden de publieksprijzen Zilveren RadioSter Vrouw, de Zilveren Radioster Man, de Gouden Podcast én natuurlijk de Gouden RadioRing uitgereikt. KINK-dj Tim Op het Broek is genomineerd voor een Zilveren Radioster! Daarnaast worden vanavond ook bekend gemaakt wie de juryprijzen heeft gewonnen, KINK is genomineerd in de categorie 'Beste Zender'! 

Het RadioGala kun je vanuit je huis bijwonen, op 28 januari 20.00 uur kijk je via Facebook en Youtube mee met de show en de show is ook te volgen via radioring.nl.  Michiel veenstra was in 2002 tot oktober 2005 ook werkzaam bij Radio Veronica.

KLIK HIER OM TE STEMMEN

 

 
Kink/Mediasite.tv