Free Music Radio stream

 AllRadio.nl
 
 
 

 

 

 Deze Stream is powerd by:


 

Klik Hier voor de website  van Free Music Radio Nonstop

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ze bleef buitengewoon koel tijdens het interview met kinderoncoloog Rob Pieters gisteravond in haar talkshow, maar aan het eind van het gesprek werd het Eva Jinek toch even te veel.

Ruim 900.000 kijkers zagen hoe de presentatrice haar tranen moest wegslikken.

Jinek had Pieters uitgenodigd om te praten over het tv-programma Helden van het Máxima over het Prinses Máxima Centrum. Hij vertelde dat een kwart van de kinderen kanker niet overleeft, maar dat het doel is om álle kinderen te genezen. Jinek bedankte hem voor het gesprek, waarna ze meteen met wat A4'tjes die voor haar lagen, begon te wapperen. ,,Ik ben natuurlijk zo’n jonge moeder die hier niet over kan praten, sorry daarvoor", verontschuldigde ze zich. 

Jinek werd in september 2018 moeder van zoon Pax. ,,Ik heb begrepen dat iedereen die moeder wordt een natte vaatdoek wordt, maar misschien heb ik nog tijd om te herstellen.”

Kijkcijfers

Mooie cijfers voor Jinek dus. Maar er was meer op de buis. Ook de nieuwe quiz van Ruben Nicolai op RTL 4 was in trek: er keken net iets meer mensen naar Ik Weet Er Alles Van!  dan naar de eerste aflevering maandag (791.000 kijkers tegen 808.000 kijkers). Opsporing Verzocht  deed zoals gewoonlijk weer goede zaken en trok 1,2 miljoen kijkers, waarna MAX Masterclass 661.000 kijkers trok.

Ad/MEDIASITE.TV