Free Radio nonstop stream en Live gepresenteerd in avond uren

 
 
In De avonduren iedere werkdag gepresenteerde uitzendingen 19.00 uur en in het weekend om 10.00 uur en 19.00 uur
 
 
 
 
 
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Met een bedankje aan de kijkers kwam er vrijdagavond een einde aan 6 Inside.

Het entertainmentprogramma van SBS6 met Albert Verlinde en Jan Versteegh, dat in januari voor het eerst te zien was, stopt na één seizoen.

"De kijkers, die die er wel waren, jullie hebben het mooi volgehouden", zei Jan tegen zijn publiek. 6 Inside werd aangekondigd als de grote concurrent van RTL Boulevard, het programma waarvan Albert vijftien jaar lang een van de vaste gezichten was, maar kampte met tegenvallende kijkcijfers.

Albert bedankte op zijn beurt "iedereen die fantastisch hard heeft gewerkt tot aan de laatste show aan toe". De showbusinesskenner gaf zei dat het "best raar is als je al twee maanden weet dat je gaat stoppen".

De allerlaatste 6 Inside was voor zowel Albert als Jan raar. "Het wordt een hele bijzondere laatste uitzending", zei Albert nadat hij de onderwerpen had aangekondigd. "Maar vreemd is het wel." "Ja, het voelt een beetje gek", viel Jan hem bij. "Het voelt gek, maar het moet gebeuren", aldus Albert.

Eén van de laatste onderwerpen ging over Klinkt smakelijk, het nieuwe kookprogramma dat vanaf maandag om 18.00 uur wordt uitgezonden. Daarop besloten Jan en Albert maandag samen een vorkje te prikken.

6 Inside/Mediasite.tv