Free Music Radio stream

 AllRadio.nl
 
 
 

 

 

 

Deze Stream is powerd by:


 

Klik Hier voor de website  van Free Music Radio Nonstop

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

RTL 4 heeft gisteravond goed gescoord met het gloednieuwe zangprogramma All Together Now.

Ruim 1,1 miljoen mensen stemden af op de show, waarin deelnemers optreden voor 100 muziekprofessionals uit alle takken van de muziekbusiness. De start van het nieuwe seizoen van It Takes 2, voor het eerst te zien op SBS 6, deed het minder goed: de talentenjacht met BN’ers trok 689.000 kijkers.

et is nog maar afwachten of de kijkers van All Together Now volgende week aan- of juist afhaken, maar de eerste aflevering kon in ieder geval rekenen op veel support. Het programma sleept een derde plek in de wacht in de top 25 van best bekeken programma’s. It Takes 2 doet het in vergelijking met de RTL4-zangshow een stuk minder goed, zij vallen net buiten de top tien met 689.000 kijkers. Nog een opvallend detail bij zowel RTL 4 als SBS 6: het reclameblok was in het eerste uur nergens te bekennen.

In All Together Now staan deelnemers voor een grote uitdaging: ze moeten 100 juryleden, aangevoerd door Jamai Loman, zover zien te krijgen om voor ze op te staan. Er ontstaat vervolgens een top drie, maar deze kan binnen een mum van tijd veranderen. Duikt er namelijk een talent op dat meer punten weet te scoren, is het einde verhaal voor de zanger(es) die verzekerd dacht te zijn van een plek in de top drie.

Verrassing

Een kleine clash in de zangshow mocht ook niet ontbreken. Deelnemer Werdy koos voor het nummer End of the Road van Boyz II Men en kreeg daarmee 99 juryleden aan zijn kant. Op een iemand na: theatermaker Michael Diedrich. En dat tot grote frustratie van Jamai Loman, die zich afvroeg waarom hij niet was gedraaid voor de zanger. ,,Iedereen is ervan overtuigd dat ‘ie kan zingen en dat hij een plek moet krijgen in de finale. En dan ga je als enige niet drukken. Dan ga je bijna denken: doe je het erom?!” Diedrich stelde vervolgens dat hij geen connectie voelde met het optreden van Werdy. ,,Het kwam gewoon niet binnen bij mij.” 

De grote verrassing van de avond was de Amsterdamse Muriël. Zij blies alle juryleden omver met haar vertolking van If You Don’t Know Me By Now van Simply Red. Eenmaal in de finale mocht ze bepalen tegen wie ze het zou opnemen: ze koos voor het duo The Siblings. Die konden echter niet op tegen powerhouse Muriël. Waar The Siblings 50 juryleden wisten te overtuigen, kreeg Muriël het weer voor elkaar om alle juryleden voor haar te kiezen. Dat deed ze met het nummer Shackles (Praise You) van Mary Mary.

 Andere programma’s die het gisteravond goed deden waren onder meer 2 voor 12 (1.236.000) en Pauw (854.000). Het Achtuurjournaal is de grote winnaar van de avond, daar keken ruim 1,7 miljoen mensen naar. Humberto Tan scoorde met zijn Big Music Quiz  584.000 nieuwsgierigen en de talkshow van Margriet van der Linden, M, was goed voor 806.000 kijkers.


Top 5
1. Achtuurjournaal (1.770.000)
2. 2 voor 12 (1.236.000)
3. All Together Now (1.131.000)
4. Half Acht Nieuws (947.000)
5. Een Vandaag (882.000)

AD/Mediasite.tv