Free Radio nonstop stream en Live gepresenteerd in avond uren

 
 
In De avonduren iedere werkdag gepresenteerde uitzendingen 19.00 uur en in het weekend om 10.00 uur en 19.00 uur
 
 
 
 
 
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Hotter Than My Daughter met Patty Brard als presentatrice heeft 371.000 kijkers getrokken.

Dat meldt de SKO vandaag. Daarmee viel het programma van RTL 5 buiten de top 25 van best bekeken programma's op de woensdagavond.

 

De vaste fans van het programma reageren verheugd op de komst van Brard. Op Twitter valt niets meer dan lof te lezen voor de presentatrice, die ogenschijnlijk in jaren niet meer zo goed in haar vel heeft gezeten als nu. "Wat doe je het geweldig, zo veel beter dan je voorganger", luidt één van de reacties. In het vorige seizoen van Hotter Than My Daughter was Gordon de presentator.

Op RTL 4 startte woensdagavond het nieuwe seizoen van Love Is In The Air met Robert ten Brink. Daar stemden 803.000 kijkers op af: goed voor een elfde plek in de top 25 van best bekeken programma's. Ook het nieuwe Topdokters werd voor het eerst uitgezonden: 722.000 mensen zagen hoe dokters een inkijkje gaven in hun werk. Kijk hier naar een fragement van Hotter Than My Daughter

6 Inside/Mediasite.tv