Free Radio nonstop stream en Live gepresenteerd in avond uren

 
 
In De avonduren iedere werkdag gepresenteerde uitzendingen 19.00 uur en in het weekend om 10.00 uur en 19.00 uur
 
 
 
 
 
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 


Onder de vertrouwde kroonluchter in Ahoy Rotterdam komen de grootste artiesten van Nederland weer samen voor hét muziekspektakel van het jaar:

De Vrienden van Amstel LIVE. De 22-koppige line up bestaat dit jaar onder anderen uit André Hazes, Maan, Nick & Simon, Anouk, Lil Kleine, Ronnie Flex en Miss Montreal. Alle shows zijn al tijden stijf uitverkocht, maar bij SBS6 beleeft de tv-kijker De Vrienden van Amstel LIVE alsof hij er zelf bij is. De registratie van de show is op zaterdag 2 februari om 20.00 uur te zien bij SBS6, de presentatie is in handen van Giel Beelen.

 De 21ste editie van De Vrienden van Amstel LIVE belooft weer een avond vol unieke samenwerkingen, bijzondere duetten en mooie vriendschappen. Presentator Giel Beelen neemt de kijker mee backstage en geeft een kijkje achter de schermen van de grootste kroeg van Nederland. Aan de bar heeft Giel exclusieve interviews en vraagt hij de artiesten het hemd van het lijf.

 In 2018 is Talpa Network een samenwerking aangegaan voor de Vliegende Vrienden van Amstel LIVE en De Vrienden van Amstel LIVE. In de backstage bar spreken zij de artiesten en er zijn live optredens.

 De Vrienden van Amstel LIVE: SBS6  zaterdag  om 20.00 uur.

TALPA NETWORK/MEDIASITE.TV