Free Music Radio stream

 AllRadio.nl
 
 
 

 

 

 Deze Stream is powerd by:


 

Klik Hier voor de website  van Free Music Radio Nonstop

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De 6 Inside-crowdfundingsactie voor de onfortuinlijke Per Seconde Wijzer-finalist loopt als een trein.

In minder dan een dag is al ruim 2100 euro opgehaald. Ook presentatoren Jan Versteegh en Albert Verlinde hebben een steentje bijgedragen. Hoeveel geld ze hebben gedoneerd, houden ze voor zichzelf.

Jan Versteegh introduceerde de actie vrijdagavond in de uitzending van het showbizzprogramma op SBS6. "Die jongen hoort iets meer te krijgen dan alleen een klokje", vond hij.

De afloop van de uitzending van donderdagavond van Per Seconde Wijzer leverde op sociale media ophef op toen kandidaat Jeroen Meerwijk in de categorie sport een vraag over artiesten die optraden in de finale van de Super Bowl moest beantwoorden. De Arnhemmer wist daar echter niets van en kon daardoor fluiten naar de 7550 euro die hij kon winnen.

Op sociale media maakten veel kijkers zich boos over het "bedrog". Velen spraken van een "rotstreek" omdat dit duidelijk geen sportvraag was.

Jeroen reageert ondertussen dankbaar op alle steunbetuigingen."Ik vind het fantastisch dat mensen deze moeite nemen", zegt hij zaterdag tegen Omroep Gelderland over het enorme bedrag dat nu al is opgehaald. "Verder weet ik niet goed wat ik ervan moet zeggen. Ik ben een beetje flabbergasted."

Doneren kan nog steeds, via deze link.

6 Inside/Mediasite.tv