Free Radio nonstop stream en Live gepresenteerd in avond uren

 
 
In De avonduren iedere werkdag gepresenteerde uitzendingen 19.00 uur en in het weekend om 10.00 uur en 19.00 uur
 
 
 
 
 
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Martijn Krabbé is verrast door de keuze voor Duncan Laurence als kandidaat voor het Eurovisie Songfestival. Laurence

deed vijf jaar geleden mee aan The Voice of Holland, waar hij niet verder kwam dan de halve finale. "Ik gun hem een hoge notering in Tel Aviv. Aan zijn talent zal het niet liggen", zegt Krabbé in De Telegraaf.

In 2014 viel Laurence op in The Voice met zijn vertolking van het nummer Sing van Ed Sheeran. Vooral Ilse DeLange was weg van hem. Het was dan ook DeLange die Laurence de afgelopen weken onder de aandacht van AVROTROS bracht. De omroep twijfelde geen moment over de 24-jarige zanger. "We werden van onze stoel geblazen door deze song", laat directeur Eric van Stade weten.

Volgens Krabbé wordt het liedje ontzettend belangrijk. "Ik hoop dat Ilse het schrijft. Die was zijn coach en heeft het volgens mij opgezet. Ik hoop dat het trouwens een dansbaar nummer gaat worden. Dat ligt hem ontzettend goed."

Het is niet de eerste keer dat Nederland een kandidaat uit een The Voice naar het Eurovisie Songfestival stuurt. OG3NE en Joan Franka gingen Laurence voor. Het songfestival is op 14 16 19 mei in Tel Aviv.  Kijk Hieronder fragement uit The Voice Of Holland Ducan Laurence.

6 Inside/Mediasite.tv