Free Radio nonstop stream en Live gepresenteerd in avond uren

 
 
In De avonduren iedere werkdag gepresenteerde uitzendingen 19.00 uur en in het weekend om 10.00 uur en 19.00 uur
 
 
 
 
 
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Vanaf 1 februari 2019 start er een nieuw radiostation in Nederland.

Radio Royaal is de zender voor het beste uit Nederland afgewisseld met  bekende hits en te ontvangen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

 Op Radio Royaal hoor je het allerbeste uit Nederland met vooral de focus op de artiesten uit de Randstad met daarbij de allerbeste hits van de afgelopen jaren. Een fris en nieuw format. Met dagelijks gepresenteerde programma’s zoals de ochtendshow met Rick Waltmann, de lunchshow met Stefan Brau en de middagshow met Barry Brand zorgt Radio Royaal voor de beste balance tussen muziek en entertainment. Ook in het weekend zijn er programma’s zoals FridayNightLive waar je de beste live optredens hoort en Romantisch Royaal waar je heerlijk kan weg zwijmelen.

 Radio Royaal is in Noord-Holland te ontvangen via 98.0 FM en in Alkmaar via 98.3 FM, in Zuid-Holland via 97.6 FM en in Den-Haag via 98.0 FM, in Utrecht hoor je Royaal via 97.3 FM. Ook is Radio Royaal te ontvangen via DAB+.

Door de komst van Radio Royaal zullen er een aantal wijzigen doorgevoerd worden op FM in de Randstad. Zo ontvang je Radio Decibel straks alleen nog online via www.decibel.nl, ziggo kanaal 818 en via de app en zal RadioNL niet meer te ontvangen zijn via de 97.6 FM in Zuid-Holland.

 Rick Waltmann, Station-Director van Radio Royaal:  'Mijn motto in het leven is, dat alles wat ik doe een upgrade zou moeten zijn.  Van een relatief klein regionaal radiostation (WildFM), naar een enorm uitzendgebied! De inwoners van Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht gaan ons leren kennen vanaf 1 februari. Enorm trots dat ik het merk Radio Royaal op mijn portfolio mag zetten en dit wederom zal doen met een team dat al jaren trouw bij mij is gebleven. Die vriendschap, de chemie en de vanzelfsprekendheid zorgt ervoor dat je echt hele leuke dingen kunt doen samen. Met een zeer krachtige achterban, relations en Barry Brand als mijn 'partner in crime' zijn de mogelijkheden echt eindeloos en dat ga je ook terug horen in de uitzendingen

 Barry Brand, Music-Director van Radio Royaal: “Het is voor mij een droom die uitkomt. Ben al jaren bezig om een station als dit op te zetten en nu kwam alles op het juiste moment bij elkaar en gaan wij het doen. Met Perry Oerlemans en Pierre Karsten aan de top, ga ik samen met Rick Waltmann de gehele prodcutie van Radio Royaal doen en heb daar ongelovelijk veel zin in! Naast de muziekplanning zal ik ook iedere werkdag weer achter de microfoon kruipen.

 Perry Oerlemans: “Het was tijd voor een nieuw radio avontuur. Het is daarom geweldig om dit samen te doen met een tot op het bot gemotiveerde crew”. We hebben al vele jaren met Barry gewerkt en met de toevoeging van Rick en de rest van de nieuwe crew weten we zeker dat Radio Royaal een succes gaat worden. Kijk hieronder de promo van Radio Radio Royaal. Radio Royaal was al keer in de ether te ontvangen tot januari 2017 op de 99.4 waar nu nog Radio Decibel te horen is

Dit is de programmering van Radio Royaal:

 Maandag t/m Donderdag

07-10 uur Rick Waltmann
10-12 uur Non-Stop @ Work
12-14 uur Stefan Brau
14-16 uur Non-Stop @ Work
16-19 uur Barry Brand

 

Vrijdag:

07-10 uur Rick Waltmann
10-12 uur Non-Stop @ Work
12-14 uur Stefan Brau
14-16 uur Non-Stop @ Work
16-19 uur Barry Brand
19-20 uur Non-Stop
20-22 uur FridayNightLive!
22-00 uur Keanu in the mix

 

Zaterdag:

07-10 uur Rene Dupon
10-12 uur Non-Stop @ Work
12-14 uur Claudine Schafhuizen
14-16 uur Non-Stop @ Work
16-19 uur Dick Liefting
19-20 uur Non-Stop
20-22 uur SaturdayNightLive!
22-00 uur Keanu in the mix

Radio Royaal/Mediasite.tv