Free Music Radio stream

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het huwelijk van tv-presentatrice Wendy van Dijk (47) en oud-RTL-baas Erland Galjaard (51) staat volgens het koppel onder druk.

De twee, die samen dochtertje Lizzy (8) hebben, trouwden in 2014 op Ibiza. Momenteel wonen Van Dijk en Galjaard ‘gezien de situatie‘ regelmatig in verschillende huizen.

Volgens de Telegraaf, die het nieuws over de relatiecrisis naar buiten bracht, verblijft Wendy van Dijk in hun gezamenlijke woning in het Utrechtse dorp Nigtevecht. Erland Galjaard, die uit een eerder huwelijk al twee dochters heeft, resideert regelmatig in zijn kantoor annex muziekstudio in Amsterdam. Sinds enige tijd vormt hij samen met Ronald Molendijk het dj-duo Soulvation. De twee treden regelmatig op in binnen- en buitenland. 

In een korte verklaring aan de krant geven Van Dijk en Galjaard - die begin vorig jaar stopte als programmabaas bij RTL - tekst en uitleg over wat momenteel speelt. ,,Het klopt helaas dat ons huwelijk de afgelopen periode wat in zwaar weer is geraakt. Ondanks dat gaan we gelukkig op een goede en positieve manier met elkaar om. Zowel in het belang van ons gezin maar ook vanwege de liefde en het respect die we nog steeds voor elkaar voelen.”

Het stel, dat sinds 2007 een relatie heeft, wil verder niet op de zaak ingaan. ,,Wel kunnen we laten weten dat Erland ook nog steeds in Nigtevecht woont, maar gezien de situatie af en toe in zijn kantoor annex studio in Amsterdam logeert omdat hij daar ook werkt. We proberen de komende periode met elkaar tot een oplossing te komen en hopen dat iedereen ons - maar vooral onze kinderen - in de gelegenheid stelt dit in alle rust en privacy te doen.

Van Dijk en Galjaard waren vanmorgen het AD  niet voor verder commentaar bereikbaar.  Galjaard liet eind vorig jaar weten in maart 2018 met zijn werk bij RTL te zijn gestopt omdat hij behoefte had aan een zogenoemde sabbatical. Om te ontdekken wat er gebeurt als ik uit die hectiek stap en m’n creativiteit op andere vlakken inzet”, aldus Galjaard. 

AD/Mediasite.tv