Free Music Radio On Demand:

Let op Free Music Radio is  ook regelmatig live te horen via ons Facebook kanaal
 
 

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

538 Nieuwslezer Henk Blok is als Voice-over  te horen van 6 Inside.

Als de eerste uitzending werd  aflevering is maandagavond uitgezonden. hij  was vandaag voor het eerst te horen met zijn prachtige lage geluid als voice-over. Hij vertelt dan de verhalen bij de filmpjes. Dat maakte zijn collega Frank Dane bekend, de opvolger van Edwin Evers bij Radio 538.

Henk is al jaren een vaste waarde in de ochtend. Hij las 15 jaar lang het nieuws in het programma Evers Staat Op, dat in december ophield te bestaan. Evers wilde weleens wat anders. Blok zou ook vertrekken. Hij tekende voor de ochtend van Qmusic maar besloot uiteindelijk toch bij 538 te blijven, waar hij nu onderdeel is van het team van Dane.

Als Blok de verwachtingen waarmaakt, wordt hij ook een vertrouwd geluid 's avonds. "Het gaat net", grapt Blok tegen het ANP over de combinatie tussen 's morgens vroeg werken en daarna nog een keer vlammen in de vroege avond. "Het is allemaal leuk om te doen en het is niet echt zwaar werk." Henk werkte al eerder als voice-over van televisieprogramma's. Hij was in het verleden te horen in meerdere SBS-programma's, waaronder Hart van Nederland en Shownieuws.

6 Inside elke werkdag Jan Versteegh en Albert Verlinde om 18.00 tot 19.00 bij SBS6.

6Inside/Mediasite.tv