Free Music Radio On Demand:

Let op Free Music Radio is  ook regelmatig live te horen via ons Facebook kanaal
 
 
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Marc Marie Huijbregts heeft met zijn oudejaarsconference Marc Marie Onderweg Naar Morgen de best bekeken oudejaarsconference van 2018.

De DWDD-tafelheer trok 1.477.000 kijkers en eindigde daarmee op de vierde plaats in de kijkcijfer Dag Top 25. Daarin staat hij één plek boven de oudejaarsconference van Guido Weijers, waar maar 40.000 kijkers minder naar keken. Dat meldt de SKO dinsdag.

 Het Nationaal Aftelmoment op NPO1 werd door bijna 3,4 miljoen mensen gezien en was daarmee het best bekeken programma van de avond. Daarna volgt het NOS Journaal van 20.00 uur met 1,6 miljoen. De Wereld Draait Door Oud en Nieuw sluit de top 3 af met ruim 1,5 miljoen kijkers.

De cijfers van het Nationale Vuurwerk, dat tijdens de jaarwisseling werd uitgezonden door RTL, waren dinsdagmiddag nog niet helemaal up-to-date. "In verband met de gelijktijdige uitzending van het Nationale Vuurwerk op alle zenders van RTL zijn de cijfers voor dit programma nog niet correct aan de betreffende zenders van RTL toegekend", melde SKO.

Volgens de laatste cijfers werd het Nationale Vuurwerk op RTL 4 door 744.000 mensen bekeken. Dat levert tot nu toe een zeventiende plek in de Dag Top 25 op. Kijk hieronder naar een fragement uit de show van Marc Marie Huijbregts

RTL BOULEVARD/MEDIASITE.TV