Free Music Radio stream

 AllRadio.nl
 
 
 

 

 

 Deze Stream is powerd by:


 

Klik Hier voor de website  van Free Music Radio Nonstop

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Vanaf 1 januari zet Lindo Duvall zijn alcoholgebruik 30 dagen op pauze.

Samen met duizenden anderen doet de Jock van Radio Veronica mee aan de campagne IkPas van Stichting Positieve Leefstijl.

Naast zijn eigen ervaringen, zal Lindo Duvall ook de ervaringen van andere IkPassers delen in zijn radioprogramma. Iedere zaterdag en zondag van 4 januari tot en met 2 februari zal hij tussen 15.00 en 16.00 uur bijpraten met Martijn Planken, campagneleider van IkPas. Martijn zal Lindo tijdens de IkPas-periode ondersteunen met tips en achtergrondinformatie.

IkPas is blij met de deelname van Lindo Duvall. Martijn Planken: “Dankzij de actieve deelname van Lindo, kunnen we een deel van onze doelgroep nog beter bereiken. Hij is een aansprekende presentator, die een gezonde leefstijl belangrijk vindt. Een goede ambassadeur voor onze campagne.”

De campagne ‘k Pas
De landelijke campagne ‘IkPas, zet je alcoholgebruik op pauze’ is één van de manieren om bewustwording van (overmatig) alcoholgebruik te vergroten en daardoor alcoholconsumptie structureel omlaag te brengen. De resultaten van de afgelopen jaren laten zien dat IkPas een goed wapen is in de strijd voor een gezondere leefstijl. De deelnemers aan de campagne van 2018 dronken zes maanden na afloop van IkPas gemiddeld 36% (6,5 glas) minder per week. Ook het aantal momenten dat de deelnemers alcohol dronken verminderde: ruim de helft had 1 drinkdag minder, meer dan 40% zelfs 2 drinkdagen minder.

Ook meedoen? Aanmelden kan tot  6 januari op  https://ikpas.nl/bedrijf/veronica/

Dutch Radio/Mediasite.tv