Free Radio nonstop stream en Live gepresenteerd in avond uren

 
In De avonduren iedere werkdag gepresenteerde uitzendingen 19.00 uur en in het weekend om 10.00 uur en 19.00 uur
 
 
 
 
 
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De tv-talentenjacht House of Talent  van SBS6 kent na zes maanden een winnaar: de 23-jarige Bram Boender uit Dieren.

Hij wist bijna 50.000 volgers achter zich te krijgen en heeft twee keer met Waylon in Ahoy Rotterdam mogen optreden. Het programma zelf werd geen succes, de slotaflevering werd door slechts 134.000 kijkers gezien.

In het programma hebben acht muzikale talenten in de voormalige radio- en televisiestudio van de AVRO in Hilversum samengewoond om van daaruit aan hun solocarrière te werken. De 23-jarige Bram uit Dieren is dolblij met de winst, laat hij op Instagram blijken. ,,Wow, wow en nog eens wow! Na 6 maanden komt er een eind aan dit mooie en bijzondere avontuur. Ik heb dit niet alleen gedaan, maar samen met jullie. Al die liefde de afgelopen maanden.. damn!"

Bram laat weten nog veel van zich te laten horen. ,,Afgelopen zaterdag ging ik bijna onderuit door de vermoeidheid, maar uiteindelijk was het weinig slapen en het harde werken het waard. Er ligt nu een toekomst plan klaar en ik blijf keihard werken om de top de bereiken. Er gaan mooie dingen aankomen en heb nu al zin om deze met jullie te delen.” Kijk hieronder nieuwste nummer.

De zanger heeft niet alleen een muziekcarrière overgehouden aan het programma. Hij heeft er ook zijn grote liefde gevonden, de 28-jarige mede-deelneemster Ruby Prophet.

6 Inside

House of Talent was nooit echt een grote hit op de vooravond van SBS 6. De eerste aflevering opende met 187.000 kijkers. Daarna is het programma eigenlijk altijd rond dat aantal kijkers blijven schommelen. Vanaf begin januari begint de zender van John de Mol met een nieuw prestigieus vooravondproject: de entertainmentrubriek 6 Inside met Jan Versteegh en Albert Verlinde.

AD/MEDIASITE.TV