Free Radio nonstop stream en Live gepresenteerd in avond uren

 
In De avonduren iedere werkdag gepresenteerde uitzendingen 19.00 uur en in het weekend om 10.00 uur en 19.00 uur
 
 
 
 
 
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

In het programma Dionnes Diner ontvangt presentatrice Dionne Stax zeven prominente Nederlanders die iets gemeenschappelijks hebben.

Ze begonnen iets nieuws het afgelopen jaar, braken door, behaalden een overwinning of namen juist afscheid. Samen met Dionne kijken Paul de Leeuw, fractievoorzitter van de Tweede Kamerfractie van D66 Rob Jetten, Glennis Grace, stijlredacteur Cécile Narinx, zangeres Roxeanne Hazes, voetbalster Kika van Es en de voorzitter van het JOVD Splinter Chabot op de rand van het nieuwe jaar terug op 2018 en vooruit naar 2019. 

Tijdens de gesprekken met Dionne bereiden de gasten in huiselijke sfeer een diner voor om daarna met z’n allen gezellig te drinken en te eten. De sfeer is ontspannen, maar er moet wel 'gewerkt' worden. Dionne heeft het menu bepaald en de taken verdeeld: er wordt gekookt en gegrild, de tafel moet gedekt en het hout gehakt. Eenmaal aan tafel gaan de gesprekken over het afgelopen jaar, de persoonlijke successen en mislukkingen, twijfels en beslissingen en persoonlijk verlies en winst. Welke gebeurtenissen hebben indruk gemaakt, wat moeten we onthouden en wat zo snel mogelijk vergeten? En waar tenslotte kijken de gasten naar uit in het nieuwe jaar, waar zien ze tegenop en wat zijn hun voornemens voor 2019?

 De NTR zendt het programma Dionnes Diner, als de gelegenheid zich voordoet, een aantal keer per jaar uit. De NTR zendt het programma Dionnes Diner, als de gelegenheid zich voordoet, een aantal keer per jaar uit. Dionnes Diner zondag 30 december bij de NTR op NPO1

NTR/MEDIASITE.TV