Free Music Radio On Demand:

Let op Free Music Radio is  ook regelmatig live te horen via ons Facebook kanaal
 
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Iets meer dan een half miljoen mensen hebben dinsdagavond gezien hoe Johnny de Mol op de hak is genomen.

Naar The Roast of Johnny de Mol keken 514.000 mensen, zo blijkt uit  cijfers van de SKO.  Daarmee behaalt het Comedy Central-programma een negentiende plek in de kijkcijferlijst.

 In het programma worden beroemdheden geconfronteerd met gênante momenten en hun opvallende eigenschappen. Johnny liet zich 'roasten' door een rits sterren, waaronder Najib Amhali, Peter Pannekoek, Danny Froger, Patty Brard en Tooske Ragas. Jeroom Snelders praatte als Roast Master de avond aan elkaar. Johnny was de derde bekende Nederlander die door de mangel werd gehaald. In 2016 was Gordon de eerste, vorig jaar moest Giel Beelen eraan geloven. Die shows werden respectievelijk door 464.000 en 603.000 mensen gezien.
In het programma worden beroemdheden geconfronteerd met gênante momenten en hun opvallende eigenschappen. Johnny liet zich 'roasten' door een rits sterren, waaronder Najib Amhali, Peter Pannekoek, Danny Froger, Patty Brard en Tooske Ragas. Jeroom Snelders praatte als Roast Master de avond aan elkaar. Johnny was de derde bekende Nederlander die door de mangel werd gehaald. In 2016 was Gordon de eerste, vorig jaar moest Giel Beelen eraan geloven. Die shows werden respectievelijk door 464.000 en 603.000 mensen gezien.Het bestbekeken programma van de avond van het NOS Journaal van 20.00 uur met 1,7 miljoen kijkers. De slimste mens (1,3 miljoen) en het NOS Journaal van 18.00 uur (1,2 miljoen) maken de top drie compleet. Kijk hieronder fragement uit The Roast of Johnny de Mol.
RTL Boulevard/Mediasite.tv