Free Radio nonstop stream en Live gepresenteerd in avond uren

 
In De avonduren iedere werkdag gepresenteerde uitzendingen 19.00 uur en in het weekend om 10.00 uur en 19.00 uur
 
 
 
 
 
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Naast opper-Roaster Peter Pannekoek, schrijfster Heleen van Royen en Zuidas dominee Ruben van Swieten maakt Comedy Central twee nieuwe namen bekend die plaatsnemen in het Roast Panel van The Roast of Johnny de Mol: presentatrice Tatum Dagelet (tevens ex van Johnny) en cabaretier Najib Amhali.

Beiden zijn niet op hun mondje gevallen en nemen heel wat munitie mee. The Roast of Johnny de Mol is dinsdag 18 december om 20.30 uur te zien op Comedy Central.

Presentatrice Tatum Dagelet is één van de eerste bekende veroveringen van Johnny: “Dit is de ultieme wraak als ex. Weet je eigenlijk nog wel dat we exen zijn? Nou ik wel!"

Professionele grappenmaker en schnabbelaar Najib Amhali:
“Ik heb eerst nee gezegd, maar voor geld doe ik alles. I'm coming to kill you with liefde!”

Welke 'frenemies' van Johnny de Mol durven het aan om zich naast Peter Pannekoek, Heleen van Royen, Ruben Swieten, Tatum Dagelet en Najib Amhali aan te sluiten bij het meest befaamde, maar ook het meest beruchte panel op de Nederlandse televisie? De laatste namen en de Roast Master worden komende week door Comedy Central bekendgemaakt.

Over The Roast of...

In The Roast of... worden zogenaamde Roastees geconfronteerd met gênante momenten en opvallende eigenschappen. Comedy Central heeft als 'Home of Roasting' inmiddels al een lange Roast geschiedenis. Sinds 2003 zijn onder andere Pamela Anderson, Charlie Sheen, James Franco, Donald Trump, Justin Bieber, Rob Lowe en recentelijk nog Bruce Willis geroast. In Nederland gingen Gordon (2016) en Giel Beelen (2017) de nieuwe Roastee Johnny de Mol voor. We only roast the ones we love.

The Roast of Johnny de Mol is dinsdag 18 december om 20.30 uur te zien op Viacom-zender Comedy Central. De productie van deze derde editie is ook dit jaar in vertrouwde handen van MasMedia. #TheRoastofJohnny Kijk hieronder promo van The Roast of Johnny de Mol.

Comedy Central/ Mediasite.tv