Free Music Radio nonstop stream

Klik Hier voor de website  van Free Music Radio Nonstop

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Luisteraars van Radio Veronica zijn fanatieke spelers van de ‘Veronica 7-Knaller’.

Een week na de start van het spel won Richard Hooijmans uit Leidschendam gisterenochtend de derde opgave in de ‘Veronica Ochtendshow met Giel’. Hiermee verdiende hij de prijzenpot die was opgelopen tot €3.450,-. Richard was zeker van zijn zaak en noemde de platen ‘The Power Of Love’ van Huey Lewis And The News, ‘Makes Me Wonder’ van Maroon 5, ‘Brown Sugar’ van The Rolling Stones, ‘Valerie’ van Amy Winehouse, ‘A View To A Kill’ van Duran Duran, ‘Human’ van Rag’n’Bone Man en ‘All I Wanna Do’ van Sheryl Crowe als de zeven gedraaide snipperhits. Veronica-dj Niek van der Bruggen reikte vanmiddag de cheque uit aan Richard. Luisteraars maken opnieuw kans op de jackpot in een nieuwe ronde van de ‘Veronica 7-Knaller’ .

 Richard Hooijmans: “Yes, top! Ik heb beloofd aan een aantal collega’s dat ik een gebakje voor ze zou kopen dus dat ga ik sowieso doen. En we hebben net een nieuw huis gekocht.”

 Veronica 7-Knaller

Bij de ‘Veronica 7-Knaller’ draait het om het raden van zeven ultrakorte muziekfragmenten. Luisteraars krijgen op werkdagen ieder uur tussen 07.00 en 09.00 uur en tussen 10.00 en 19.00 uur de zeven snipperhits te horen en aan hen de taak deze te raden. De luisteraar die alle platen weet te herkennen en in de uitzending komt wint de jackpot. De jackpot start met een bedrag van €300,- en wordt na elke ronde verhoogd met €150,- tot een maximum van €25.000,-.

 Talpa Network is de onderneming waarbinnen John de Mol zijn (multi)media-activiteiten heeft ondergebracht. Talpa Network bestaat uit de onderdelen Events, TV (SBS6, Net5, Veronica, SBS9 en Kijk), Radio (538, Radio 10, Sky Radio, Radio Veronica en JUKE), Social (Social1nfluencers), Digital (o.m. Lucky 13 en VoetbalTV) en de eCommerce divisie (o.m. VakantieVeilingen, Actievandedag en Ticketscout). Deze onderdelen worden ondersteund door Media Solutions, Platform en Creative. Met dit netwerk is het Nederlandse multimediabedrijf meer dan relevant voor de consument en de adverteerder.

Talpa Network/ Mediasite.tv