Free Radio nonstop stream en Live gepresenteerd in avond uren

 
 
In De avonduren iedere werkdag gepresenteerde uitzendingen 19.00 uur en in het weekend om 10.00 uur en 19.00 uur
 
 
 
 
 
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Hoe word je nieuwslezer? Deze vraag is Hannelore Zwitserlood al talloze keren gesteld.

Sinds vorige maand vind je het boek GOED NIEUWS van Hannelore Zwiterslood  in de boekhandel.

Hannelore geeft samen met sidekick Eline Maarse een uniek kijkje achter de radioschermen. Ze vertelt over de ups en downs gedurende haar carrière en alles wat je altijd al wilde weten over het (over)leven van een nieuwslezer op de radio. Hoe wordt nieuws gemaakt, hoe zit het met deadlines en hoe houd je jezelf staande tussen radionerds, jaloerse collega´s en über journalisten in de snoeiharde radiowereld?

Ze interviewde haar grote voorbeelden, zoals Loretta Schrijver en Tineke de Nooij. En vroeg wat radiohelden als Erik de Zwart, Jurgen van den Berg, Ruud de Wild en Coen & Sander nu écht vinden van nieuwslezers en vrouwen op de radio.

Hannelore Zwitserlood (1975) speelt op de basisschool al ´radiootje´ met haar vriendinnetjes. Ze studeert Communicatiewetenschap als ze op zeventienjarige leeftijd als nieuwslezer aan het werk gaat bij een lokale radiozender. Wat volgt is een indrukwekkende carrière waar ze als nieuwslezer, redacteur, sidekick, voice-over en presentator bij alle grote commerciële radiostations in Nederland heeft gewerkt. Hannelore is zonder meer een van de bekendste vrouwelijke radiostemmen van Nederland.

Hannelore Zwitserlood/Mediasite.tv