Free Radio nonstop stream en Live gepresenteerd in avond uren

 
In De avonduren iedere werkdag gepresenteerde uitzendingen 19.00 uur en in het weekend om 10.00 uur en 19.00 uur
 
 
 
 
 

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Creatief bureau CapeRock heeft de visuele identiteit van Veronica ontwikkeld die de verschillende kanalen van Veronica te verenigt

.CapeRock: 'In een sterk competitief medialandschap is een sterke merkpositionering belangrijker dan ooit. In het geval van Veronica communiceerden verschillende merkkanalen met een eigen look en doelgroep: Veronica TV, Radio Veronica en Veronica Magazine. CapeRock heeft Veronica TV en Radio Veronica als één merk ontwikkeld: Veronica. Veronica TV en Radio Veronica zijn visueel herenigd door terug te grijpen naar de oorsprong van Veronica: de piratenzender op zee waar het allemaal mee begon. Deze gezamenlijke geschiedenis klinkt nog altijd door in het merk Veronica dat avontuurlijk, stoer en rebels is. De grootste uitdaging was om een identiteitssysteem te ontwikkelen dat onderscheidend en eigen is en tevens flexibel genoeg om op de diverse platforms consistent ingezet te kunnen worden.

Het bureau heeft herkenbare, flexibele elementen ontwikkeld, geïnspireerd op het maritieme verleden, die terugkomen in alle uitingen (TV, digital, print). Verder is het font afgeleid van het lettertype, waarmee Veronica op het schip geschreven stond.

Spreekbuis/Mediasite.tv