Free Music Radio nonstop stream

Klik Hier voor de website  van Free Music Radio Nonstop

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

One’ van Metallica op nummer 1 in Rock Hits Top 500 ‘One’ van Metallica is de beste rock hit allertijden.

Het nummer kreeg de meeste stemmen van de luisteraars en staat daarmee bovenaan in de Veronica Rock Hits Top 500. Ook bands als Guns N’ Roses, Pearl Jam, U2, AC/DC. Golden Earring en Kensington zijn terug te vinden in de hitlijst. De Rock Hits Top 500 is van 22 t/m 26 oktober dagelijks van 09.00 uur tot 19.00 uur te horen bij Radio Veronica.

 De Rock Hits Top 500 is de grote afsluiter van ‘Rock in Oktober’ bij Radio Veronica. De hele maand oktober stond de muziekzender in het teken van de beste rock hits en maakten luisteraars kans op tickets van de grootste internationale artiesten, zoals Metallica in Las Vegas en U2 in Manchester.

 Top 5

Metallica – One

Guns N’ Roses – November Rain

Pearl Jam – Alive

Golden Earring – Radar Love

AC/DC – Thunderstruck

 Vorig jaar stond ‘November Rain’ van Guns N’ Roses nog op nummer één in de Rock Hits Top 500, maar dit jaar moet de band genoegen nemen met de tweede notering. U2 en Queen zijn de populairste acts in de hitlijst. De Ierse band staat met maar liefst 20 hits in de Top 500 en Queen is 19 keer terug te vinden in de lijst. De Nederlandse bands Golden Earring en Kensington hebben ieder acht noteringen weten te bemachtigen.

 De Rock Hits Top 500 is van maandag 22 t/m vrijdag 26 oktober van 09.00 tot 19.00 uur te horen bij Radio Veronica. De ontknoping van de hitlijst is op vrijdag 26 oktober iets voor 18.00 uur.

Talpa Radio/Mediasite.tv