Free Music Radio nonstop stream en het weer

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Vanmorgen belde Giel Beelen  in de Radio  Veronica Ochtendshow met Glennis Grace.

De zangeres stond gisterenavond in de halve finale van America’s Got Talent met het nummer ‘This Woman’s Work’ van Kate Bush. Ze kreeg lovende kritieken op haar optreden, maar eigenlijk was ze van plan om het nummer ‘Everybody Hurts’ van R.E.M. te zingen.

Glennis Grace: “Brahim Fouradi heeft dit liedje voor mij uitgekozen. Hij zit in het muzikale team. Samen zijn wij altijd de nummers aan het uitzoeken. We hadden een ander nummer, maar daar was ik niet zo tevreden over. Toen kwam hij met deze aan. Ik vond het in het begin helemaal niks, maar toen zei hij: ik vertel je een verhaal en wij moeten er gewoon iets moois van maken, dat het van jou wordt. Toen hoorde ik het en was ik verkocht. Het was een heel goed plan van hem. Ik maak het mijzelf nooit makkelijk. Elke keer denk ik dat ik het niet kan halen en dan moet het in je systeem gaan zitten. Dat duurt een paar dagen en dan heb ik er gewoon heel veel zin in om het daadwerkelijk te doen. Dan krijg je 90 seconden de tijd en dan ga je. Ik vond het heerlijk.”

 Giel Beelen  vroeg Glennis daarna of ze, mocht ze de finale halen, dan nogmaals een nummer van Whitney Houston gaat vertolken.

 We hebben verschillende opties liggen. Ik heb zelf aangegeven dat het wel te gek zou zijn, maar dat moet nog blijken. We moeten snel keuzes maken. Als ik doorga dan blijf ik hier en laat ik mijn zoon overkomen. Ik heb hem heel erg gemist en dan gaan we voor de winst. Het was verschrikkelijk mooi om mee te maken, dus voor mezelf heb ik al gewonnen. Mocht ik het niet halen allemaal, dan ga ik met opgeheven hoofd naar huis”, aldus Glennis Grace. Kijk hieronder naar de halve finale het optreden van  Glennis Grace in Amerika Got Talent.

 

De Radio Veronica ochtendshow met Giel Beelen Frederique Dittrich elke werkdag van 5.30 uur tot 9.00 uur op Radio Veronica

Radio Veronica/Mediasite.tv