Free Music Radio nonstop stream en het weer

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Afzwaaiend BNNVARA-coryfee Jan Versteegh presenteert volgend jaar een nieuwe dagelijkse rubriek voor John de Mols Talpa TV.

Volgens ingewijden gaat het om een RTL Boulevard-achtig programma in de vooravond van SBS 6. Naast Versteegh zou niemand minder dan Albert Verlinde aanschuiven.

Verlinde stopte in augustus 2016 met RTL Boulevard – waar hij 15 jaar lang nieuws uit de entertainmentwereld duidde – om zich volledig te kunnen storten op zijn werk als musicalproducent. Zijn rol in het nieuwe soortgelijke programma op SBS 6 met Jan Versteegh, zou Verlindes comeback op televisie betekenen. Woordvoerder Thomas Loudon van Talpa Networks wilde niet op de plannen reageren.

n een persbericht repte het mediabedrijf van John de Mol gisteren alleen in algemene zin over wilde plannen met Jan Versteegh die ook de kans krijgt grote studioshows te presenteren en een rol zal spelen in de crossmediale strategie van Talpa. Want ‘Versteegh trekt niet alleen op televisie veel kijkers, online heeft hij ook veel fans’.

Versteegh maakte sinds 2014 programma’s bij BNNVARA. Hij was onder meer te zien in Spuiten en Slikken, 3 op Reis, Proefkonijnen en Jan de Belastingman. Dit jaar was hij de Mol in Wie is de Mol? Momenteel presenteert hij Snobs en Sloebers (NPO 3).

AD/MEDIASITE.TV