Free Radio nonstop stream en Live gepresenteerd in avond uren

 
 
In De avonduren iedere werkdag gepresenteerde uitzendingen 19.00 uur en in het weekend om 10.00 uur en 19.00 uur
 
 
 
 
 
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Een flinke mijlpaal voor Twan Huys.

 De kersverse presentator van RTL Late Night heeft de voorpagina van de Washington Post gehaald met zijn interview met Stormy Daniels. Heel eervol de voorpagina van een van de beste kranten ter wereld te halen", vertelt Huys aan het AD.Huys is ontzettend blij met de aandacht vanuit de Amerikaanse krant. ,,Het is nog fijner dat dit gebeurt in de eerste week van RTL Late Night met Twan Huys. Een enorme opsteker voor de redactie van het programma", zo laat hij weten. De presentator noemt het een enorme eer om de voorpagina van zo'n grote kant te bereiken.

De Washington Post zoomt in het artikel uitgebreid in op de uitspraken die Daniels heeft gedaan naar aanleiding van haar nachtelijke avontuurtje met Donald Trump. Dat nieuws werd in januari onthuld door de Amerikaanse krant The New York Times. Ook bleek dat de oud-pornoactrice 130.000 dollar kreeg om te zwijgen.

De RTLLate Night-uitzending met de veelbesproken Daniels trok  afgelopen donderdag 568.000 kijkers. De drie dagen daarvoor keken gemiddeld 478.000 mensen naar het opgefriste RTL4-praatprogramma.  Kijk hieronder  naar  het fragement Stormy Daniels bij RTL Late Night.

AD/MEDIASITE.TV