Free Music Radio nonstop stream en het weer

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Florent Luyckx (54) is door de directie van Talpa Radio benoemd als ad-interim Radio Director van Radio Veronica voor een periode van vier maanden.

Luyckx volgt vanaf maandag 10 september Uunco Cerfontaine op die de functie anderhalf jaar heeft vervuld. Cerfontaine zal zich volledig gaan focussen op het programma management van Sky Radio, één van de vier muziekzenders van Talpa Radio. Met deze verandering heeft iedere radiozender van Talpa Radio nu een eigen Radio Director.

Marc Adriani, Radio Directeur Talpa Radio over de benoeming van Florent Luyckx: ‘We zijn ontzettend blij dat Florent kan inspringen bij Veronica. Gezien zijn ervaring, die hij onder andere heeft opgedaan bij 3FM, hebben wij er alle vertrouwen in dat hij een bijdrage kan leveren aan de groei van Veronica. Uunco heeft Radio Veronica door een roerige tijd geloodst. Hij wist dat te combineren met zijn werk voor Sky Radio, maar vanaf maandag is hij weer helemaal Mister Sky.’

Florent Luyckx begon zijn carrière eind jaren 80 bij platenfirma Zomba Records. Daarna werkte hij bij 3FM, reclamebureau Y&R Not Just Film, Radio 538 en Q-Music in België. Sinds 2016 heeft Luyckx zijn eigen bedrijf Flolicious dat is gespecialiseerd in talent management en media & marketing consultancy. De tijdelijke klus voor Radio Veronica zal Luyckx combineren met de werkzaamheden voor zijn eigen bedrijf.  

TALPA RADIO
Talpa Radio vormt met 538, Radio 10, Sky Radio, Radio Veronica en JUKE het grootste muziek entertainment bedrijf van Nederland. Vanuit de gezamenlijke missie ‘het leven verrijken met de magie van onze sound’ zijn de merken wekelijks in contact met meer dan 7 miljoen Nederlanders via FM, DAB+, kabel, online, apps, social en events.

 Talpa Radio/Mediasite.tv