Free Radio nonstop stream en Live gepresenteerd in avond uren

 
 
In De avonduren iedere werkdag gepresenteerde uitzendingen 19.00 uur en in het weekend om 10.00 uur en 19.00 uur
 
 
 
 
 
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

RTL 4 neemt mogelijk het programma College Tour over van de publieke omroep.

Dit zegt voormalig programmadirecteur Erland Galjaard van RTL in de Volkskrant.Er is over gesproken om Twan Huys op termijn College Tour op RTL te laten presenteren zegt Galjaard, die Twan Huys naar RTL haalde voor de presentatie van RTL Late Night dat maandagavond begint.

"De NTR heeft veel in het programma geïnvesteerd, maar Twan heeft het zelf bedacht en zonder hem kan het eigenlijk niet blijven bestaan, dus het zou goed kunnen dat hij het mee mag nemen naar RTL", zegt Galjaard. Een woordvoerder van de NTR zegt zaterdag dat de NPO nog geen beslissing heeft genomen over de toekomst van College Tour.

RTL laat weten: "Eerst alle focus op RTL Late Night, maar er zijn ook zeker andere ambities van Twan en RTL waar we later naar gaan kijken.

Niet logisch dat de NTR ermee doorgaat

Twan Huys zelf verwacht dat zijn voormalige werkgever ermee stopt, zegt hij in het AD. "Ik zou het niet logisch vinden als het bij de publieke omroep terugkeert, omdat het programma heel erg aan mij hangt en ik bij de totstandkoming van elke aflevering zeer nauw betrokken was", zegt de presentator. Wanneer College Tour naar RTL komt is niet bekend. "Dat zit in mijn DNA, dus het komt er vast een keer aan", zegt Twan, die zich voorlopig wil concentreren op zijn latenightshow.

Het programma College Tour is al sinds 2007 te zien bij de NTR. In elke aflevering interviewt Twan Huys samen met studenten een bekend persoon uit binnen- of buitenland. In februari was de laatste uitzending met Michael Wolff, de schrijver van de bestseller Fire and Fury. Later die week werd de transfer van Twan Huys naar RTL bekend.