Free Music Radio nonstop stream en het weer

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
The Voice Senior blijkt een onvervalste kijkcijferhit bij RTL 4. De openingsaflevering was al goed voor ruim 1.5 miljoen, maar de tweede auditieronde doet het beter met 1.7 miljoen kijkers.

Met die score is de talentenjacht de onbetwiste winnaar van de avond, zelfs het NOS Journaal delft het onderspit met 'slechts' 1.62 miljoen kijkers. Het succes van The voice is een aardige opsteker voor RTL 4 en een hoopvol begin van het nieuwe tv-seizoen. Voorafgaand aan de talentenjacht deed de laatste GTST-compilatie het met 536.000 kijkers niet geweldig, na afloop van The voice revancheerde de zender zich ruimschoots met 961.000 kijkers voor de laatste Linda's zomerweek.

1.5 miljoen zien De  finale van de slimste mens

Op NPO 2 zaten 1.52 miljoen mensen klaar voor het voor de hand liggende: in de finale van De slimste mens keerde journalist en allesweter Roelof de Vries terug. Hij speelde op handige wijze in de finale tegenstander Philip Huff weg door tijd te rekken. Dat viel niet bij iedereen in goede aarde.

Alberto is hekkensluiter van de avond

Voorafgaand aan de start van een nieuw seizoen Undercover in Nederland haalde Alberto Stegeman het nieuws al met de onthulling dat het beroerd gesteld is met de beveiliging op legerbasissen. Toch hadden niet zo gek veel kijkers interesse in de show: met 316.000 kijkers is het onderzoeksprogramma hekkensluiter in de kijkcijfer top 25.  Kijk Hieronder naar een fragment uit The Voice Senior.

Televizier/Mediasite.tv