Free Music Radio nonstop stream en het weer

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Komende vrijdag 10 augustus start het Eredivisie seizoen en dus ook het nieuwe seizoen van de populaire voetbaltalkshow VI (Veronica Inside).

Wilfred Genee blikt vrijdag van 18.00 en 19.00 uur vooruit op de eerste uitzending in de Radio Veronica Middagshow met Niek van der Bruggen. Wilfred beloofde dat hij probeert om Johan Derksen mee te nemen.

Daarnaast zendt Niek vrijdagmiddag vanaf 17.00 uur de Stadion Hits Top 10 uit, samengesteld door de luisteraars van Radio Veronica.  Zojuist belde Niek al even met Wilfred: “Ik vind het wel spannend, er veranderingen ook wat dingen. Johan komt ergens anders te zitten, we krijgen een heel ander decor. Maar ik ben blij dat alles goed geregeld is en we er vol tegenaan kunnen.”

Uiteraard hebben zij gister ook naar het programma ‘Zomergasten’ met Louis van Gaal gekeken. Wilfred: “We hadden René gevraagd de uitzending te kijken, maar hij haakte al om kwart over 10 af. Een redacteur van ons heeft geteld hoe vaak Louis ‘ik’ heeft gezegd en hij kwam op 461 keer, maar moest tussendoor even naar boven, omdat zijn kind lag te huilen.”

 Uiteraard werd er ook inhoudelijk over voetbal gepraat en gaf Wilfred zijn favoriete Stadion Hit door: Simply The Best van Tina Turner. Later in de Radio Veronica Middagshow vertelde Wilfred ook nog dat VI 15 minuten tot een half uur langer zal duren Luister hieronder het gesprek met Wilfred Genee met Niek van der Bruggen.

 

Radio Veronica/Mediasite.tv