Free Music Radio On Demand:

Let op Free Music Radio is  ook regelmatig live te horen via ons Facebook kanaal
 
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Johan Derksen gaat op Veronica  TV voetbalwedstrijden van de Champions League analyseren zonder zijn voormalig Voetbal Inside-collega's Wilfred Genee en René van der Gijp.

De journalist is naar eigen zeggen later dit jaar op dinsdagen te zien naast presentatrice Hélène Hendriks en een andere analist.Volgens Derksen gaat het om oud-voetballer Kenneth Pérez. Diens management ontkent dat echter, laat Talpa aan deze site weten. Ook Pérez' huidige werkgever FOX Sports zegt dat het niet waar is. Waarom Derksen zijn naam toch heeft genoemd, is onduidelijk.

Hendriks wisselt het presenteren van de Champions League af met Wilfred Genee, die op de woensdagen wordt vergezeld door René van der Gijp en een nog te onthullen analist. Het voormalige Voetbal Inside-trio, dat onlangs overstapte naar John de Mols Talpa TV om daar Veronica Inside te gaan maken, mag de Champions League volgens Derksen niet met zijn drieën analyseren.

Het 'nieuwe VI' wordt namelijk gesponsord door Bavaria, terwijl de Champions League is verbonden aan Heineken. Talpa bevestigt dat laatste. ,,Dan mogen we het niet in dezelfde samenstelling doen'', aldus Derksen afgelopen nacht in het radioprogramma Onze Man in Deventer van Özcan Akyol.

Favoriet

Mogelijk sprak Derksen over Pérez omdat hij graag met hem samen zou wíllen werken. De journalist heeft naar eigen zeggen zelf gevraagd om Pérez als collega, omdat hij zijn favoriete analist is. ,Heel veel mensen vinden hem niet aardig, want hij is zo zelfverzekerd en hij heeft een mening'',  zei Derksen. ,,Maar ik houd van mensen met een mening. En ik ben het altijd met hem eens.''

Akyol vroeg zich af of Derksen moeite zou hebben met het soms gebrekkige Nederlands van de in Denemarken geboren Pérez. ,,Ik vind dat hij voor een Deen uitstekend Nederlands spreekt'', reageerde Derksen. ,,De man heeft toch een geweldige woordenschat in het Nederlands.   Kijk  hieronder naar de Veronica Inside promo.

AD/MEDIASITE.TV

 

Wellicht ook interessant om te lezen!