Free Music Radio On Demand:

Let op Free Music Radio is  ook regelmatig live te horen via ons Facebook kanaal
 
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Als een van de boegbeelden van de zender staat Van Gangelen bij FOX Sports synoniem aan de Eredivisie.

Van Gangelen presenteert onder andere het zaterdagavondprogramma ‘De Eretribune’ op FOX Sports.

Boegbeeld van de Eredivisie
"Week in, week uit maken we bij FOX Sports live sportuitzendingen om trots op te zijn," licht Van Gangelen zijn keuze toe om te verlengen met FOX Sports.

"Het hele team van mensen voor én achter de schermen werkt er hard voor om de passie die we hebben voor de sport – en voor het Nederlandse voetbal in het bijzonder – bij de kijker thuis te brengen. Het is een feest om daaraan bij te dragen."

"Jan Joost is er sinds het begin van FOX Sports bij en is sindsdien uitgegroeid tot hét boegbeeld van live Eredivisie op tv,” zegt Rob Labree, Director of Programming & Production bij FOX Sports.

"Jan Joost is onvermoeibaar nieuwsgierig, barst van de sportkennis en het plezier straalt er bij hem vanaf. Het spreekt daarom voor zich dat we verguld zijn langer met elkaar door te gaan."

Hélène Hendriks blijft bij FOX Sports, Aletha Leidelmeijer naar ‘De Eretribune’
Bij FOX Sports werkt Van Gangelen samen met onder andere collega’s Hélène Hendriks en Aletha Leidelmeijer. Hendriks blijft komend seizoen twee dagen per week verbonden aan FOX Sports.

Nieuw is wel dat Leidelmeijer naast Jan Joost van Gangelen plaatsneemt als co-presentator van De Eretribune, het live-programma dat op zaterdagavond rond de Eredivisiewedstrijden wordt uitgezonden.

Fresia Cousiño Arias
Eerder werd bekend dat Fresia Cousiño Arias zich bij het team van FOX Sports voegt. Met de komst van Cousiño Arias en de verlenging met Van Gangelen en Hendriks is FOX Sports klaar voor het komende seizoen.

FOX SPORTS/MEDIASITE.TV