Free Music Radio nonstop stream en het weer

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

Rob Stenders  gaat toch niet bij Radio Veronica als zenderbaas.

Dat hebben bronnen bevestigd aan deze site. ,,De champagne is al gedronken", aldus insiders. De radio-dj staat nu nog onder contract bij BNNVARA waarvoor hij op NPO Radio 2 het populaire Platenbonanza maakt. Talpa,  het bedrijf van John de Mol, bevestigt de gesprekken met Stenders, maar spreekt nog niet van een akkoord. ,,Het klopt dat we met Rob in gesprek zijn en dat we in de afrondende fase zitten. Het is nog niet afgerond", aldus een woordvoerster  van Talpa, het bedrijf dat eigenaar is van Veronica. 

Stenders zou bij Veronica naar verluidt zo’n 4 à 5 ton per jaar kunnen verdienen en krijgt als zenderbaas carte blanche om te doen wat hij wil. Momenteel moet Stenders (BNNVARA) de zendtijd in de middag op NPO Radio 2 delen met Annemieke Schollaardt (AVROTROS). Die laatste omroep diende eerder bezwaar in tegen dit polderbesluit van de NPO en zou voornemens zijn juridische stappen te nemen om Schollaardt meer tijd toe te kennen. Met het vertrek van Stenders komt de weg vrij voor Schollaardt.

John de Mol roert zich hevig op de transfermarkt, zowel in radio- als televisieland. Zo lijfde hij het trio van Voetbal Inside, Wilfred Genee, Rene van der Gijp en Johan Derksen in, haalde neefje Johnny de Mol en ook radio-dj Gerard Ekdom.

Update Rob Stenders gaat  toch niet  naar Veronica. Want hij heeft  bijgetekend bij BNNVARA tot 2021.

AD/Mediasite.tv