Free Music Radio On Demand en Live:

Let op Free Music Radio is  ook regelmatig live te horen via ons Facebook kanaal  In de avond iedere werkdag vanaf 19.00 en in het weekend in de ochtend om 10.00 en in de avond om 19.00
 
 
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

RTL Boulevard-deskundige Olcay Gulsen heeft een nieuwe tv-klus te pakken. Voor een nieuw klusprogramma gaat ze aan de slag in Rotterdam-Zuid waarbij een school wordt omgebouwd tot zes appartementen.

De opnames in en rondom de voormalige school in de Afrikaanderwijk starten rond 1 juli en worden ruim een half jaar later afgerond. Olcay vormt een presentatieduo met Herman den Blijker. Het programma gaat De Zelfbouwers heten.

De selectieprocedure maar ook de verbouwingen in het schoolgebouw worden gefilmd door cameraploegen die regelmatig aanwezig zijn. Zij filmen alle bouwontwikkelingen. Naast de ontwikkelingen in en rondom het gebouw wordt er een beeld neergezet van de in opkomst zijnde Afrikaanderwijk en de stad Rotterdam. Het kopen van een woning verplicht tot deelname aan het televisieprogramma.

De zes potentiele kopers worden geselecteerd op basis van hun creatieve en originele verbouwplannen. Daarna gaan de nieuwe eigenaren zelf aan de slag om hun droomwensen te realiseren.

RTL BOULEVARD/Mediasite.tv