Free Music Radio On Demand en Live:

Let op Free Music Radio is  ook regelmatig live te horen via ons Facebook kanaal  In de avond iedere werkdag vanaf 19.00 en in het weekend in de ochtend om 10.00 en in de avond om 19.00
 
 
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Na zijn eerste seizoen als coach bij The Voice Kids neemt Douwe Bob tijdelijk afscheid.

Komend jaar gaat hij zich richten op zijn eigen muzikale projecten. Gisterenavond werd tijdens de liveshow van The Voice Kids bekendgemaakt dat Anouk zijn stoel komende editie overneemt. Anouk: “Het is toch wel spannend om nu met kinderen te gaan werken, na al die jaren bij de ‘grote mensen Voice’. Komend seizoen doe ik beiden, dat is een leuke afwisseling.

Douwe Bob blijft onderdeel van de Voicefamilie: “Ik vond het zijn van coach afgelopen jaar echt een cadeautje. De kinderen zijn zo vertederend en zingen ontzettend goed. Ik ben een aantal keer vol in mijn hart geraakt. Als er tijd voor is, hoop ik weer terug te keren als coach, want dit is een erebaan.

The Voice Kids is vanaf begin 2019 te zien met Anouk, Ali B, Ilse de Lange en Marco Borsato als coach. Kijk hieronder ook een fragment van Anouk uit The  Voice of Holland.

 

RTL Boulevard/Mediasite.tv