Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Radio Veronica introduceert de Vavorite, een wekelijkse hit-tip die de radiozender een week lang omarmt en volop airplay geeft.

Vanochtend maakte Giel Beelen in zijn ochtendshow de eerste Vavorite bekend. De eer ging naar ‘Particles’, de nieuwe single van de Britse rockband ‘Nothing But Thieves’. De track is afkomstig van het album ‘Broken Machine’ waarmee de band definitief doorbrak in 2017. De Vavorite wordt iedere maandag bekendgemaakt in ‘de Veronica Ochtendshow met Giel’. 

 Giel Beelen: Het is ontzettend gaaf om iedere week een nieuwe vette track te introduceren als de Vavorite. Het is een nieuwe Veronica favoriet zoals de naam ook aangeeft. Op deze manier laten we onze luisteraars kennis maken met de nieuwste pop en rock hits, want naast alle klassiekers hoor je die natuurlijk ook bij Radio Veronica. Daarnaast is het ook heel vet voor de artiest, want die krijgt een geweldige boost en lekker veel airplay zodra zijn plaat wordt gekozen als Vavorite.”

 De Vavorite wordt iedere maandag om 06.00 tot  09.00 uur bekendgemaakt in 'de Veronica Ochtendshow met Giel’.

 TALPA RADIO
Talpa Radio vormt met 538, Radio 10, Sky Radio, Radio Veronica en JUKE het grootste muziek entertainment bedrijf van Nederland. Vanuit de gezamenlijke missie ‘het leven verrijken met de magie van onze sound’ zijn de merken wekelijks in contact met meer dan 7 miljoen Nederlanders via FM, DAB+, kabel, online, apps, social en events. Kijk hieronder naar de introductie gedaan door Giel Beelen 

Talpa Radio/Mediasite.tv